fbpx

Hosting & Support

Når du vælger hosting hos os, så behøver du ikke at tænke på, hvis der skulle forekomme problemer med din hjemmeside. Da vi både står for hosting, daglige backups, opdateringer og sikkerheden.

Vi sørge for at din side altid fungerer upåklageligt, og at den kører via en sikker forbindelse (SSL), ligesom når du benytter netbank, så informationer sendes krypteret via siden. Det skaber tryghed for dine besøgende, men giver dig også en fordel i Googles søgeresultater. 

Stabil og sikker drift så du undgår eventuelle nedbrud

Drop besværet, og lad os hjælpe dig med hosting og vedligeholdelse af din hjemmeside. Vi tilbyder budgetvenlig webhosting på danske servere med lynhurtig forbindelse. 

Et systemet styret af mennesker

For at fange interessen hos nye kunder skal dine annoncer være skarpe. Her er det afgørende, at de skiller sig ud, så dine potentielle kunde ikke bare scroller videre, når de ser dine annonce i deres nyhedsfeed. Kunne du tænke dig at høre mere om hvad online annoncering kan gøre for din virksomhed? Vi tilbyder en gratis analyse af din virksomhed, så du kan blive klogere på, om online annoncering er noget for jer:

Her har vi allerede
Skabt digital succes

Vores tidligere arbejde taler det tydeligste sprog. Vi har derfor samlet et udvalg af vores tidligere cases, så du kan se, hvad vi kan. Hos Wireframe er vi både optagede af det æstetiske udtryk, funktionalitet og din virksomheds behov.

01 Zignifikant.dk

Websiteløsning til virksomheden Webshopskolen, der hjælper iværksættere med at væske deres webshop.

02 Spyttesten.dk

Websiteløsning til virksomheden Spyttesten ApS, der sælger COVID-19 kviktest hjemmetest til erhvervsdrivende feat Stig Tøfting 

03 Mortennp.dk

Websiteløsning til personlig træner med fokus på online træningsprogrammer 

Skræddersyet løsning

Vi designer unikke hjemmesider og webshops til alle vores kunder. Vi laver aldrig to ens produkter, og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds profil og behov.

Ingen binding

Når du køber en hjemmeside eller webshop hos Wireframe, forpligter du dig ikke til noget. Vi er 100 % gennemsigtige.

Fuldt ejerskab

Vi står for design og udvikling af din hjemmeside eller webshop, men du ejer den. Vi overtager ingen rettigheder.

Engangsbetaling

Når du køber en hjemmeside eller webshop hos Wireframe, betaler du én gang. Vi har ingen uforudsete eller skjulte gebyrer eller udgifter.

Klippekort

Ønsker du en ny funktion? Ændring i dit design? Du kan benytte vores klippekort til alle slags opgaver. Der ‘klippes’ kun den tid, vi bruger på opgaven, og din tid bliver opgjort ned til minuttet.

Hosting & support

Vi tilbyder også sikker og billig webhosting. Få 24 timers support på danske servere med daglig backup af dit website.

Google ads

Bliv vist i toppen af Googles søgeresultater. Her skal di kun betale for resultater, det vil sige, når nogen klikker sig videre til dit website eller konverterer til en kunde.

seo

Øg din online synlighed med søgemaskineoptimering (SEO) og få mere gratis trafik og flere konverteringer. Vi tilbyder Google optimering i vores klippekort pakker.

Start projekt

Udfyld formularen med ønsker & behov til et nyt projekt, så vender vi tilbage hurtigst muligt og tager en uforpligtende snak med dig om dine muligheder

hAR DU SPØRGSMÅL?

Tlf: 28 70 21 90

Tlf: 27 11 55 36

E-mail: kontakt@wireframe.dk

WIREFRAME

Start projekt

WIREFRAME

Prisberegner

Udfyld prisberegneren og modtag et estimeret prisoverslag på din nye hjemmeside eller webshop

hAR DU SPØRGSMÅL?

Tlf: 28 70 21 90

Tlf: 27 11 55 36

E-mail: kontakt@wireframe.dk

Din pris er næsten klar!
Udfyld nedenstående.
Derefter sender vi dit prisestimat til din e-mail med det samme.

WIREFRAME

E-mail: kontakt@wireframe.dk

tlf: +45 28 70 21 90

E-mail: kontakt@wireframe.dk

tlf: +45 28 70 21 90

CVR: 42104698