fbpx

Case - Spyttesten.dk

Webshop med millionomsætning

I et tæt samarbejde med Spyttesten.dk har vi udviklet en kraftfuld, funktionel og brugervenlig webshop med avanceret funktionaliteter, der er bygget til at håndtere en stor volumen af besøgende.

Se webshoppen

Fakta

Løsningen kort fortalt

Firmaet Spyttesten.dk, som to randrusianere står bag, tilbyder en COVID-19 kviktest spyttest til virksomheder, som på et kvarter giver et svar, der ryger ind i deres coronapas og på sundhed.dk

Kompetencer

Løsningen

Et teknisk stærkt fundament

For at tiltrække flest mulige kunderne og gøre dem trygge nok til, at de tør handle online, kræver det, at en webshoppen fremstår både veludviklet og brugervenlig. Derfor var det helt centralt for Spyttesten.dk, at webshopsystemet var opbygget på et teknisk stærkt fundament, som overholder de krav, der stilles til en webshop anno 2021.

Det gode partnerskab

Et skræddersyet og brugervenligt webdesign

Vi har med Spyttesten.dk udviklet en skræddersyet webshopløsning: Der har været fokus på at skabe en simpel brugerrejse for at gøre købet af produktet så effekt og enkelt, som overhovedet muligt. For at øge konveringen på siden er der ar­bej­det med re­le­van­te ”call to actions”, som gør det let­te­re for bru­ge­ren at tilføje et produkt eller kontakte Spyttesten.

Avisudklip med link

Omtale i presse

Grafisk materiale

Forklaring af autogeneret certifikat

På grund af lovmæssige krav og sikkerhedsstandarder var det en nødvendighed, at Spyttestens kunder skulle gennemføre et lægefagligt lynkursus og efterfølgende bestå en prøve. Til det formål udarbejdet vi et system, der automatisk kunne generer et unikt certifikat, med testpersonen egen oplysninger. Denne funktion krævede både en digital løsning, der automatisk kunne gøre certifikatet synligt i tilfælde af korrekt besvarelse samt udarbejdelse i form af grafisk materiale til certifikatets design og stempel. Derudover fik Spyttesten også udarbejdet deres unikke logo, som også ses her til højre.

Spyttesten.dk i tal

Få et prisestimat nu

Hvad vil din hjemmeside eller webshop koste?

Hos Wireframe betaler du altid kun et engangsbeløb, og du vil altid være bekendt med beløbet, inden du siger ja tak til et samarbejde. Svar på fem hurtige spørgsmål i vores prisberegner, og få dit prisestimat allerede nu.

Læs mere om
Hjemmesider