fbpx

Hvad er prisen på hjemmeside i 2022?

Nicolai-hjemmeside

Af Nicolai Palmkvist

Ny-hjemmeside-pris

Vil du gerne vide hvor meget en det koster, at få en ny hjemmeside i 2022? Med andre ord. Prisen på grisen. Det kan vi godt forstå, og det er da også, det spørgsmål, som vi fået ultimativt flest gange...

Og hvis vi skal være helt ærlige, så der det faktisk ret svært at sætte en konkret pris på en digital løsning, uden og vide en dyt om dine ønsker og behov. Det svarer lidt til at spørge hvor meget en bil koster uden at vide om det skal være en BWM eller berlingo? 🚗😉

Men når det er sagt, så vil vi i dette blogindlæg gå i dybden med hvordan, du selv kan regne dig frem til prisen på din nye hjemmeside, og hvordan du kan spare en hel del penge, når du skal i gang med at finde et webbureau, der skal udarbejde din hjemmeside.

Sådan udregnes prisen

Først og fremmest er prisen på en hjemmeside bestemt ud fra hvor mange arbejdestimer en webdesigner skal bruge på udarbejde din løsning. Derudover er der en del andre faktorer, der kan også kan ændre prisen bl.a.:

✅  Omfanget af din Hjemmeside - hvor mange undersider skal du bruge?

✅  Unikke funktioner såsom flere sprog, login eller blog?

✅  Hvordan designet skal udarbejdes. Har du mange krav? - eller bestemmer vi?

✅. Skal der være et shopmodul? (webshopløsning)

 

Prisberegner - få din pris på 2 minutter

Du kan med fordel benytte denne prisberegner til at udregne din endelig pris. Her skal du blot svare på fem hurtige spørgsmål, så vil beregneren selv spytte en konkret pris ud til dig.

 

Tre konkrete priseksempler på hjemmesider, som vi har udarbejdet
Herunder kan du se hvad vores tre nyeste projekter har kostede kunden:

Digitaliseringsskolen.dk 
Prisen på hjemmesiden: 8.500,- kr. ekskl. moms
Standard løsning med 5 forskellige tilmeldingsformularer

Mortennp.dk 
Pris på hjemmeside: 5.000,- kr. ekskl. moms
Simpel hjemmeside med kontaktformular

Selvtesten.dk
Prisen på webshop: 13.500,- kr. ekskl. moms
Hjemmeside med shopmodul / webshop

 

Sådan udregner vi din pris 

Generelt starter vi altid et nyt projekt med at lave en grundig gennemgang af opgavens omfang. Dette giver os et stærkt overblik over, hvilke elementer der skal laves, og hvor lang tid opgaven kommer til at tage. Alle elementer bliver nedskrevet og vurderet i forhold til løsningsmuligheder og antal arbejdstimer, og vi skaber derved et grundlag for at give dig en præcis pris på din nye hjemmeside.

Er der andre ting jeg skal betale for?

Nej, hos os er din hjemmesideløsning en engangsbetaling, hvor der ikke bliver pålagt ekstra omkostninger, og ej heller nogen former for bindinger. Den eneste udgift, du som udgangspunkt vil have, når hjemmesiden er lanceret, er web-hotel og domænenavn. Hvis du ønsker, at vi skal stå for din hosting, så tilbyder vi også dette.

 

Så... hva koster en hjemmeside?

De fleste hjemmesider ender i intervallet 5 – 25.000,- kr. ekskl. moms, og nærmere kan man desværre ikke komme det, uden at vide en dyt om dine krav og ønsker.
Hvis du vil en mere konkret pris, så skal du bruge denne prisberegner, det tager 2 minutter og er ganske uforpligtende.

Bonus: De 4 grundlæggende betingelser for en hjemmesideløsning anno 2022

1. Din digitale identitet
Først og fremmeste er det er essentielt, at din hjemmeside afspejler din forretnings professionalisme, styrker dit brand og øger dit salg. Derfor skal du altid sørge for at finde et webbureau, der sætter sig godt ind i din virksomhed samt de værdier og mål der lægger bag.

2. Sikker hjemmeside (SSL)
Din hjemmeside skal være sikker. Det betyder at hjemmesiden har et såkaldt SSL certifikat, og dermed en sikker forbindelse. Du kan altid se om et website har en sikker forbindelse ved at kigge på URL'en/ der hvor du skriver domænenavnet, her skulle der gerne være en lille hængelås, som eksempelvis her:

Sikker forbindelse hjemmeside


3.Fremtidssikret hjemmeside der kan holde i mange år

Din hjemmeside skal være fremtidssikret, så du også på sigt har en professionel og veludviklet hjemmeside. Det stiller krav til hjemmesidens design og den bagvedliggende teknik.

4. Responsiv hjemmeside
Din hjemmeside skal være brugervenlig, velfungerende og fremstå professionel på både computer, smartphone og tablet. Derfor skal du altid sørger for at din webdesigner kan optimere siden til alle platforme.

Bliv også klogere på…

Fra indledende dialog til online hjemmeside: Hvordan?

Når du indgår et samarbejde med dit webbureau om en ny hjemmeside, vil processen fra start til slut strække sig over tre faser:

Hvad er prisen på hjemmeside i 2022?

Vil du gerne vide hvor meget en ny hjemmeside koster at udvikle? Det er muligvis det spørgsmål, som vi har fået ALLER flest gange, når en virksomhed henvender sig til os.

Skræddersyet løsning

Vi designer unikke hjemmesider og webshops til alle vores kunder. Vi laver aldrig to ens produkter, og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds profil og behov.

Ingen binding

Når du køber en hjemmeside eller webshop hos Wireframe, forpligter du dig ikke til noget. Vi er 100 % gennemsigtige.

Fuldt ejerskab

Vi står for design og udvikling af din hjemmeside eller webshop, men du ejer den. Vi overtager ingen rettigheder.

Engangsbetaling

Når du køber en hjemmeside eller webshop hos Wireframe, betaler du én gang. Vi har ingen uforudsete eller skjulte gebyrer eller udgifter.

Klippekort

Ønsker du en ny funktion? Ændring i dit design? Du kan benytte vores klippekort til alle slags opgaver. Der ‘klippes’ kun den tid, vi bruger på opgaven, og din tid bliver opgjort ned til minuttet.

Hosting & support

Vi tilbyder også sikker og billig webhosting. Få 24 timers support på danske servere med daglig backup af dit website.

Google ads

Bliv vist i toppen af Googles søgeresultater. Her skal di kun betale for resultater, det vil sige, når nogen klikker sig videre til dit website eller konverterer til en kunde.

seo

Øg din online synlighed med søgemaskineoptimering (SEO) og få mere gratis trafik og flere konverteringer. Vi tilbyder Google optimering i vores klippekort pakker.

Start projekt

WIREFRAME

Start projekt

Udfyld formularen med ønsker & behov til et nyt projekt, så vender vi tilbage hurtigst muligt og tager en uforpligtende snak med dig om dine muligheder

hAR DU SPØRGSMÅL?

Tlf: 28 70 21 90

Tlf: 27 11 55 36

E-mail: kontakt@wireframe.dk

WIREFRAME

Prisberegner

Udfyld prisberegneren og modtag et estimeret prisoverslag på din nye hjemmeside eller webshop

hAR DU SPØRGSMÅL?

Tlf: 28 70 21 90

Tlf: 27 11 55 36

E-mail: kontakt@wireframe.dk

Din pris er næsten klar!
Udfyld nedenstående.
Derefter sender vi dit prisestimat til din e-mail med det samme.

WIREFRAME

E-mail: kontakt@wireframe.dk

tlf: +45 28 70 21 90

E-mail: kontakt@wireframe.dk

tlf: +45 28 70 21 90

CVR: 42104698