fbpx

Få en professionel hjemmeside
der giver din virksomhed flere kunder

Få en hjemmeside
der giver flere kunder

En hjemmeside er din virksomheds digitale identitet og visitkort, og det er derfor vigtigt, at din virksomhed tager sig lige så godt ud online, som den gør i den fysiske verden.
 • Hjemmeside

  Spyttesten.dk

  Websiteløsning til virksomheden Spyttesten, der sælger COVID-19 kviktest til erhvervsdrivende feat Stig Tøfting 

 • Hjemmeside

  Digitalskolen.dk

  Digitaliseringsskolen.dk tilbyder kurser og uddannelsesforløb til revisionshuse

 • Hjemmeside

  Unoimage.dk

  B2B websiteløsning til virksomheden Unoimage A/S, der sælger økologiske, bæredygtige og certificeret tekstiler.

DINE BEHOV I FOKUS

Hvad er vigtigt, når du skal have en
ny hjemmeside

Hvad er vigtigt, når
du skal have en
ny hjemmeside

Hos Wireframe ved vi, hvor vigtigt det er at have en professionel og velfungerende hjemmeside, og vi er netop uddannede i at sørge for, at din virksomheds hjemmeside lever op til de krav og forventninger, markedet stiller i dag. På knappen herunder kan du læse mere om hvad, der er vigtigt, når du skal have en ny hjemmeside.

Hvad får jeg
når jeg køber en hjemmeside

Hvad får jeg når jeg
køber en hjemmeside

Et professionel website er mere end blot design. Hos Wireframe er det afgørende, at du er tilfreds med det slutprodukt, du får, og det stiller krav til teknikken bag. Vi er erfarne og uddannede webdesignere, vi kan vores ting, og vi stiller høje krav til vores arbejde. Derfor lever vores løsninger altid op til følgende krav:

Din hjemmeside
skal være sikker

Det er helt afgørende for både dig og din virksomhed, at din hjemmeside har et SSL certifikant. Derved er du sikker på, at kommunikationen mellem de besøgende og din hjemmeside er krypteret. Vi er veluddannede webudviklere, og vi har styr på sikkerheden. 

Professionel
& brugervenlig

Dit website skal være brugervenlig, velfungerende og fremstå professionel. Det sørger vi for på både computer, smartphone og tablet.

Din hjemmeside skal
være fremtidssikret

Wireframe udvikler fremtidssikrede løsninger, så du også på sigt har et professionel og veludviklet website. Det stiller krav til løsningens design og den bagvedliggende teknik. Vi har styr på begge dele.

Du skal selv
kunne opdatere siden

Det er afgørende, at du selv kan redigere og opdatere din hjemmeside fremadrettet. Derfor udvikler vi også brugervenlige hjemmesider, som du nemt og intuitivt selv kan redigere fremadrettet uden de store tekniske kompetencer.

HVAD VIL DIT NYE PROJEKT KOSTE?

Se din pris her

Hos Wireframe betaler du altid kun et engangsbeløb, og du vil altid være bekendt med beløbet, inden du siger ja tak til et samarbejde. Svar på fem hurtige spørgsmål i vores prisberegner, og få dit prisestimat allerede nu. Alternativt kan du læse mere om prisen her

Skab det rette
førstehåndsindtryk

Skab det rette
førstehåndsindtryk

I dag spiller din virksomheds digitale identitet en helt central rolle. Mange kunder søger i dag mod en virksomheds hjemmeside som det første, når de er på jagt efter en ny service, ydelse eller vare. Det betyder også, at din online identitet ofte vil skabe grundlaget for kundens førstehåndsindtryk af din virksomhed, og det stiller krav til både design, funktionalitet og udtryk.

Vi kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomheds digitale udtryk er både professionelt og velfungerende. På den måde kan du bruge din tid og ressourcer på din virksomhed, og du kan være sikker på, at din virksomhed tager sig lige så godt ud online, som den gør i den fysiske verden. Det gælder både, når der kommet til dit website men også en eventuel webshop.

Få flere henvendelser, øg din omsætning
og skab troværdighed

Få flere henvendelser, øg din omsætning og skab troværdighed

Et professionel website er mere end blot design. Hos Wireframe er det afgørende, at du er tilfreds med det slutprodukt, du får, og det stiller krav til teknikken bag. Vi er erfarne og uddannede webdesignere, vi kan vores ting, og vi stiller høje krav til vores arbejde.

Derfor lever vores løsninger: altid op til følgende krav:

hjemmeside professionel

Tiltræk nye kunder og øg din omsætning

En professionel hjemmeside tiltrækker flere kunder. Mange kunder har større tillid til en virksomhed med en flot og veludviklet hjemmeside end til virksomheder og forretninger uden, ligesom en hjemmeside også hjælper kunder til at finde de informationer, de søger. Det gør kunderne mere tilbøjelige til at tage kontakt til dig og din virksomhed.
Salg og succes handler om synlighed

Salg og succes handler om synlighed. Det er nødvendigt, at du bliver set, når kundernes opmærksomhed skal tilfalde din virksomhed og ikke konkurrenternes. Eksponer din hjemmeside og sørg for, at kunderne ser til dig, før de ser til dine konkurrenter.

Skab troværdighed

De fleste kan nikke genkendende til, at en virksomhed med en veludviklet hjemmeside virker mere troværdig end en virksomhed uden hjemmeside. For mange kunder eksisterer en virksomhed ikke rigtigt, hvis ikke den har en hjemmeside, og markedet i dag tillader, at man hurtigt kan finde en anden, konkurrerende virksomhed, hvis ikke man finder det, man søger hos den første.

Spar tid
En professionel hjemmeside hjælper dig med at spare tid, både når det kommer til branding og PR, men også når det kommer til både kundeservice og oplysninger om varer og services. Mange kunder starter med at søge information online, og hvis de kan finde de svar, de søger, på din hjemmeside, er de dels mere tilbøjelige til at vælge din virksomhed, ligesom du også selv undgår at bruge tid på at svare på de samme spørgsmål igen og igen.

Skræddersyet løsning

Vi designer unikke hjemmesider og webshops til alle vores kunder. Vi laver aldrig to ens produkter, og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds profil og behov.

Ingen binding

Når du køber en hjemmeside eller webshop hos Wireframe, forpligter du dig ikke til noget. Vi er 100 % gennemsigtige.

Fuldt ejerskab

Vi står for design og udvikling af din hjemmeside eller webshop, men du ejer den. Vi overtager ingen rettigheder.

Engangsbetaling

Når du køber en hjemmeside eller webshop hos Wireframe, betaler du én gang. Vi har ingen uforudsete eller skjulte gebyrer eller udgifter.

Klippekort

Ønsker du en ny funktion? Ændring i dit design? Du kan benytte vores klippekort til alle slags opgaver. Der ‘klippes’ kun den tid, vi bruger på opgaven, og din tid bliver opgjort ned til minuttet.

Hosting & support

Vi tilbyder også sikker og billig webhosting. Få 24 timers support på danske servere med daglig backup af dit website.

Google ads

Bliv vist i toppen af Googles søgeresultater. Her skal di kun betale for resultater, det vil sige, når nogen klikker sig videre til dit website eller konverterer til en kunde.

seo

Øg din online synlighed med søgemaskineoptimering (SEO) og få mere gratis trafik og flere konverteringer. Vi tilbyder Google optimering i vores klippekort pakker.

Prisberegner

Udfyld prisberegneren og modtag et estimeret prisoverslag på din nye hjemmeside eller webshop

hAR DU SPØRGSMÅL?

Tlf: 28 70 21 90

Tlf: 27 11 55 36

E-mail: kontakt@wireframe.dk

Din pris er næsten klar!
Udfyld nedenstående.
Derefter sender vi dit prisestimat til din e-mail med det samme.

WIREFRAME

Start projekt

Udfyld formularen med ønsker & behov til et nyt projekt, så vender vi tilbage hurtigst muligt og tager en uforpligtende snak med dig om dine muligheder

hAR DU SPØRGSMÅL?

Tlf: 28 70 21 90

Tlf: 27 11 55 36

E-mail: kontakt@wireframe.dk

WIREFRAME

Start projekt

WIREFRAME

E-mail: kontakt@wireframe.dk

tlf: +45 28 70 21 90

E-mail: kontakt@wireframe.dk

tlf: +45 28 70 21 90

CVR: 42104698