fbpx

Få en professionel hjemmeside, der giver din virksomhed flere kunder

En hjemmeside er din virksomheds digitale identitet og visitkort, og det er derfor vigtigt, at din virksomhed tager sig lige så godt ud online, som den gør i den fysiske verden. Hos Wireframe ved vi, hvor vigtigt det er at have en professionel og velfungerende hjemmeside, og vi er netop uddannede i at sørge for, at din virksomheds hjemmeside lever op til de krav og forventninger, markedet stiller i dag.

Hos Wireframe ved vi, hvor vigtigt det er at have en professionel og velfungerende hjemmeside, og vi er netop uddannede i at sørge for, at din virksomheds hjemmeside lever op til de krav og forventninger, markedet stiller i dag.

Her har vi allerede skabt digital succes

Vores tidligere arbejde taler det tydeligste sprog. Vi har derfor samlet et udvalg af vores tidligere cases, så du kan se, hvad vi kan. Hos Wireframe er vi både optagede af det æstetiske udtryk, funktionalitet og din virksomheds behov.

Tidligere
Næste

Hvad får jeg, når jeg køber en
hjemmeside hos Wireframe?

En professionel hjemmeside er mere end blot design. Hos Wireframe er det afgørende, at du er tilfreds med det slutprodukt, du får, og det stiller krav til teknikken bag. Vi er erfarne og uddannede webdesignere, vi kan vores ting, og vi stiller høje krav til vores arbejde. Derfor lever vores hjemmesider altid op til følgende krav:

Din hjemmeside skal være sikker

Det er helt afgørende for både dig og din virksomhed, at din hjemmeside er sikker. Vi er veluddannede webdesignere, og vi har styr på sikkerheden.

Din hjemmeside skal være fremtidssikret

Wireframe udvikler fremtidssikrede hjemmesider, så du også på sigt har en professionel og veludviklet hjemmeside. Det stiller krav til hjemmesidens design og den bagvedliggende teknik. Vi har styr på begge dele.

Din hjemmeside skal være brugervenlig, velfungerende og fremstå professionel

Din hjemmeside skal være brugervenlig, velfungerende og fremstå professionel. Det sørger vi for på både computer, smartphone og tablet.

Du skal selv kunne opdatere din hjemmeside

Det er afgørende, at du selv kan redigere og opdatere din hjemmeside fremadrettet. Derfor udvikler vi også brugervenlige hjemmesider, som du nemt og intuitivt selv kan redigere fremadrettet uden de store tekniske kompetencer.

Få et prisestimat nu

Hvad vil din hjemmeside eller webshop koste?

Hos Wireframe betaler du altid kun et engangsbeløb, og du vil altid være bekendt med beløbet, inden du siger ja tak til et samarbejde. Svar på fem hurtige spørgsmål i vores prisberegner, og få dit prisestimat allerede nu.

Fra indledende dialog til online hjemmeside: tre faser

Når du indgår i et samarbejde med Wireframe om en hjemmeside, vil processen fra start til slut strække sig over tre faser:

1. Vi skal kende din virksomhed og dine behov
I starten af processen aftaler vi et møde. Mødet kan foregå enten telefonisk eller fysisk, og det vigtigste formål med mødet er, at designeren skal sættes grundigt ind i både din virksomhed, målgruppe og andre centrale forhold. Derudover skal designeren høre mere om dine forventninger, idéer, tanker og forslag.
2. Vi udvikler din hjemmeside
Vi går i gang med at designe og udvikle din hjemmeside på baggrund af vores indledende møde. Undervejs i designprocessen vil du komme med feedback og godkende det arbejde, vi laver. På den måde sikrer vi os, at du bliver tilfreds med det slutprodukt, vi laver. Hvis du selv har tekst og billedmateriale, som skal fremgå af hjemmesiden, vil du typisk sende det til os på forhånd. Ellers udarbejder vi også dette materiale i fællesskab.
3. Din hjemmeside går online
Når du har godkendt det endelige udkast, sørger vi for, at hjemmesiden går online. I denne proces overdrager vi også både logins og videoguides til dig. Når vi er færdige på opgaven, og hjemmesiden er gået online, er ejerskabet over hjemmesiden nemlig ene og alene dit.

Skab det rette førstehåndsindtryk

I dag spiller din virksomheds hjemmeside en helt central rolle. Mange kunder søger i dag mod en virksomheds hjemmeside som det første, når de er på jagt efter en ny service, ydelse eller vare. Det betyder også, at din hjemmeside ofte vil skabe grundlaget for kundens førstehåndsindtryk af din virksomhed, og det stiller krav til både design, funktionalitet og udtryk.

Vi kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomheds digitale udtryk er både professionelt og velfungerende. På den måde kan du bruge din tid og ressourcer på din virksomhed, og du kan være sikker på, at din virksomhed tager sig lige så godt ud online, som den gør i den fysiske verden. Det gælder både, når der kommet til din hjemmeside men også en eventuel webshop.

Få flere henvendelser, øg din omsætning og skab troværdighed

Der er kun fordele ved at have en professionel og veludviklet hjemmeside. Vi har samlet fire helt centrale årsager til, at det både er tid og ressourcer værd at investere i en skræddersyet hjemmeside hos Wireframe:

En professionel hjemmeside tiltrækker flere kunder. Mange kunder har større tillid til en virksomhed med en flot og veludviklet hjemmeside end til virksomheder og forretninger uden, ligesom en hjemmeside også hjælper kunder til at finde de informationer, de søger. Det gør kunderne mere tilbøjelige til at tage kontakt til dig og din virksomhed.

Bliv synlig: Salg og succes handler om synlighed. </b> <br>En professionel hjemmeside tiltrækker flere kunder. Mange kunder har større tillid til en virksomhed med en flot og veludviklet hjemmeside end til virksomheder og forretninger uden, ligesom en hjemmeside også hjælper kunder til at finde de informationer, de søger. Det gør kunderne mere tilbøjelige til at tage kontakt til dig og din virksomhed.

En professionel hjemmeside tiltrækker flere kunder. Mange kunder har større tillid til en virksomhed med en flot og veludviklet hjemmeside end til virksomheder og forretninger uden, ligesom en hjemmeside også hjælper kunder til at finde de informationer, de søger. Det gør kunderne mere tilbøjelige til at tage kontakt til dig og din virksomhed.

En professionel hjemmeside hjælper dig med at spare tid, både når det kommer til branding og PR, men også når det kommer til både kundeservice og oplysninger om varer og services. Mange kunder starter med at søge information online, og hvis de kan finde de svar, de søger, på din hjemmeside, er de dels mere tilbøjelige til at vælge din virksomhed, ligesom du også selv undgår at bruge tid på at svare på de samme spørgsmål igen og igen.

Vores kunder har ét fællestræk: De er tilfredse

Hos Wireframe arbejder vi hver dag for, at vores kunder skal være glade og tilfredse. Derfor er vi også både glade for og stolte af, at et gennemgående fællestræk hos vores kunder er, at de er glade og tilfredse. Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot, og vores kunder er både tilfredse med det slutprodukt, de har fået, men også deres oplevelse af det samarbejde, de har haft med os.

Derfor vælger så mange os

Vi ved, at det kræver tillid at lade andre udvikle din virksomheds hjemmeside. Derfor er gennemsigtighed et centralt nøglebegreb, og det er vigtigt for os, at du altid føler dig tryg og veloplyst undervejs i processen. Hos Wireframe ved du altid, hvad du går ind til, inden du køber et produkt hos os.

Vi designer unikke hjemmesider og webshops til alle vores kunder. Vi laver aldrig to ens produkter, og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds profil og behov.

Når du køber en hjemmeside eller webshop hos Wireframe, betaler du én gang. Vi har ingen uforudsete eller skjulte gebyrer eller udgifter.

Dine behov og ønsker i centrum: Vi designer altid hjemmesider og webshops med afsæt i dine ønsker, tanker, idéer og behov. Du får altid et skræddersyet produkt, og vi spiser dig ikke af med en standardløsning.

Du ejer din hjemmeside eller webshop. Når du køber en hjemmeside eller webshop hos Wireframe, forpligter du dig ikke til noget. Vi er 100 % gennemsigtige.

Læs mere om
Hjemmesider

Læs mere om
Webshops