Vi hjælper virksomheder med at vinde digitalt

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies

Online annoncering

Styrk din omsætning med annoncering på de sociale medier

Ønsker du at nå ud til mere end to milliarder personer? Så udnyt dit potentiale ved brug af Facebook- eller Instagram-annoncer til din forretning. Med en målrettet annonceringsstrategi vil du få flere kundehenvendelser og øge din omsætning – uanset om du er B2B eller B2C.

Fremtidens marketing er digital og inkluderer utallige annonceringsmuligheder for at opnå dine målsætninger. Og fordi så mange mennesker er aktive både på Facebook og Instagram, betyder det for dig, at du kan nå ud til nye kunder, eksisterende kunder og andre potentielle kunder. 

Skab mere trafik online

Få flere kundehenvendelser

Ram din målgruppe

Målrettet annoncering

Uddannede specialister

Ingen binding

Målrettet online annoncering uden begrænsninger

Online annoncering giver dig mulighed for at ramme en helt specifik målgruppe uden begrænsninger. Du kan tilpasse dine annoncer alt efter målgruppens kriterier:

 • interesser eller hobbyer
 • demografi (køn, uddannelse, alder m.m.)
 • lokation (lokalområder, byer og lande)
 • forbindelser
 • forbrugeradfærd.

Med tilpasning af din målgruppe vil du sikre dig effektiv annoncering, da dine annoncer kun finder frem til de mennesker, som er relevante for din forretning eller kampagne.

Alt efter din målsætning kan din annonce blive tilpasset forskellige placeringer og formater.

Ønsker du at udnytte dit potentiale ved brug af de sociale medier til annoncering? Vi hjælper dig på vej med en skræddersyet strategi til din virksomhed.

Hos Wireframe får du alt inkluderet:

 • Opsætning af annoncekampagner
 • Opsætning af specifik målgruppe
 • Udarbejdelse af annonce-kreativer
 • Opsætning af Pixel
 • Tracking og analyse
 • Opsætning af lead capture-formular
 • Løbende optimering af dine kampagner

Få eksperter i Facebook- og Instagram-annoncering
Hos Wireframe er vi en række uddannede specialister inden for online markedsføring med stor erfaring inden for den digitale verden. Vi sætter stort fokus på at tilbyde dig en skræddersyet strategi, som tager højde for dine målsætninger og behov. 

Vi arbejder hver dag for, at vores kunder er glade og tilfredse med deres annonceringsstrategi, som vi udvikler for dem. Derfor vil du få én fast tilknyttet specialist hos Wireframe, som altid er ved din side.

Vores proces inden for Facebook-annoncering

Hvis du vælger at bruge Facebook-annoncering i din forretning, vil vi altid begynde med at afklare dine målsætninger for at kunne udvikle en skræddersyet plan til dig. Måske ønsker du at få kvalificerede leads? eller øget salg i din webshop?

Ud fra din målsætning kan vi identificere en specifik målgruppe og starte den tekniske opsætning og tracking. Vi udarbejder værdifuldt content, som både skriftligt og grafisk står skarpt.

Efter en professionel opsætning vil vi løbende optimere dine Facebook-annoncer for at sikre en god performance. Din faste kontaktperson giver dig et overskueligt overblik og indsigt i dine resultater med løbende opdatering og rapportering. På den måde får du mere tryghed og ro i maven, og dine annoncer kører, som de skal. Og hvis der er behov for det, kan vi nemt justere dine annoncer.

Kombinér annoncering på Facebook og Instagram

Det indhold, der fungerer godt på Facebook, vil også fungere godt på Instagram. Derfor kan du nemt køre med det samme indhold på begge platforme.

Instagram sætter ikke krav for opsætning af en Instagram-konto, så du kan nemt bruge dine Facebook-side.

Du har flere muligheder, når det gælder annoncering på Instagram:

Billedannoncer
En billedannonce er et enkelt format, hvor du kan få liv i din annonce med inspirerende billeder. Den type annonce virker bedst, når du ønsker at øge din synlighed og få mere trafik på din hjemmeside.

Videoannoncer
Alt efter din målsætning kan du selv vælge det format, som dit videoindhold skal vises på. Her bruges enten Stories, Feed eller Instream. Der er stort potentiale i videoannoncer, da det giver dig muligheder for at kommunikere dit budskab.

Karruselannoncer
Karruselannoncer virker både på Instagram og Facebook, hvor du kan fremhæve flere detaljer i din annonce. Med dette format kan du tilføje op til 10 billeder eller videoer.

Samlingsannoncer
En samlingsannonce hjælper dig med at øge dine salg og konverteringer på din hjemmeside, da den åbner for muligheder, hvor brugeren nemt kan konvertere fra opdagelse til køb. Du kan vælge et fast billede eller video og tilføje tre andre billeder, som vises under det primære billede.

Annoncering påvirker din målgruppe til at interagere, nå ud til nye kunder og dele dine nyeste produkter og tjenester med andre. Uanset om det gælder branding, trafik eller salg – med forskellige muligheder for annoncetyper hjælper vi dig med at komme i mål.

Vores kunder har ét fællestræk: De er tilfredse

Hos Wireframe arbejder vi hver dag for, at vores kunder skal være glade og tilfredse. Derfor er vi også både glade for og stolte af, at et gennemgående fællestræk hos vores kunder er, at de er glade og tilfredse. Vi har 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot, og vores kunder er både tilfredse med det slutprodukt, de har fået, men også deres oplevelse af det samarbejde, de har haft med os.

Jens Kristian Krag

En behagelig og ærlig samarbejdspartner

Vi har i høj grad været tilfredse med samarbejdet. Drengene fra Wireframe har hele vejen igennem haft en professionel, behagelig og ærlig tilgang til opgaven. De har udarbejdet en skræddersyet løsning lige efter vores behov og ønsker. Vi har fået en ny hjemmeside, så vi fremover kan tage tage imod bestillinger online og på den….

Jacob Krøjgaard Borup

Hamrende dygtig og dedikeret til sit arbejde

Hjælpsom og hamrende dygtig, og service ud over det sædvanlige. Det er måske de udtryk, der bedst kan beskrive wireframe, og det de tilbyder.

Jeg vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der også har brug for at blive taget i hånden og hjulpet sikkert i havn på deres næste hjemmesideprojekt.

Helene Guckelberger

Jeg fik min hjemmeside lavet hos Wireframe.dk

Nicolai var fra første færd lyttende, åben og meget behagelig at sammenarbejde med.
At få nogen til at lave en hjemmeside er for mig meget personligt, det skal afspejle, hvem jeg er og hvad folk kan forvente. Det lykkedes Nicolai til fulde med. Han lyttede og hørte rent faktisk hvad jeg sagde.  Jeg har fået PRÆCIST det jeg ønskede – plus lige det` der ekstra.

Nej, det er ikke en selvfølge. Har før fået lavet 2 hjemmesider – det var en MEGET anden oplevelse.

Morten Graversen

Arbejder for din succes 24/7

Jeg har fået hjælp af Nicolai til at bygge webshopskolen.dk, og han har vitterligt knoklet for at lave siden I flere måneder. Han er gået LANGT over forventningerne, og har udøvet service og et produkt man slet ikke kunne forestille sig. Jeg har været i branchen I flere år, og har aldrig prøvet noget lignende….

Frederik Reenberg Simonsen

Eliten indenfor webudvikling

Wireframe har hjulpet med at udvikle vores nye hjemmeside. Hele processen igennem har de været proaktive og udvist utrolig knowhow, indenfor webudvikling. De kommer med idéer, rykker hurtigt og leverer til en utrolig god pris. Jeg henviser allerede kunder videre til Wireframe….

Mikkel Christensen

Hidtil bedste oplevelse med et webbureau

Jeg havde ingen anelse om hvor jeg skulle starte med alt dette web-halløj, men faldt over en annonce på FB og tænkte jeg ville tage kontakt.
Jeg blev taget så godt i mod, fik hurtigt svar på alle mine spørgsmål, og vi fandt hurtigt en enkel og pålidelig løsning til min hjemmeside! Tilmed til en super god pris 👍🏼 Nicolai som er min kontaktperson, arbejder hårdt og seriøst; han er utrolig nem at komme i kontakt med, og så er produktet han leverer 100% i orden!

Vil du vide mere?

Uanset om du mangler kunder eller vil skalere din virksomhed, så står vi klar til at hjælpe dig i gang. Kontakt Nicolai og hør mere. 

nicolai palmkvist-medejer-wireframe

Nicolai Palmkvist

Partner

Du kan fange mig direkte på Nicolai@wireframe.dk
eller tlf: 27 11 55 36