fbpx

Sælg online med en professionel køreklar webshop

Onlinesalget er kommet for at blive, og særligt i de seneste år har man set en helt eksplosiv vækst inden for onlinesalg. Derfor spiller en velfungerende og professionel webshop også en helt central rolle, hvis du vil tiltrække kunder og gøre din forretning attraktiv.

Hos Wireframe er vi eksperter i at udvikle køreklare webshops, så du let kan sælge dine varer online, uanset hvordan dine egne tekniske kompetencer er.

Vores webshops indeholder altid følgende

Her har vi allerede skabt digital succes

Vores tidligere arbejde taler det tydeligste sprog. Vi har derfor samlet et udvalg af vores tidligere cases, så du kan se, hvad vi kan. Hos Wireframe er vi både optagede af det æstetiske udtryk, funktionalitet og din virksomheds behov.

Tidligere
Næste

Sælg dine varer online - også uden store tekniske kompetencer

Du behøver ikke at have store og vidtrækkende tekniske kompetencer for at kunne sælge dine varer og produkter online. Wireframe designer og udvikler køreklare webshops, så du ikke skal bekymre dig om andet end de ordrer, der kommer ind. Vi klarer alt det tekniske, og det betyder også, at du ikke skal begrænse dig eller lade dig afskrække af, at dine kompetencer ligger et andet sted.

Hos Wireframe er vi eksperter i at udvikle køreklare webshops, så du let kan sælge dine varer online, uanset hvordan dine egne tekniske kompetencer er.

Hvis din webshop skal tiltrække kunder og gøre dem trygge nok til, at de tør handle online hos dig, kræver det, at din webshop fremstår både veludviklet og brugervenlig. Hos Wireframe er vi både veluddannede og erfarne webudviklere, og derfor er netop dét vores spidskompetence.

Du behøver ikke at have store og vidtrækkende tekniske kompetencer for at kunne sælge dine varer og produkter online. Wireframe designer og udvikler køreklare webshops, så du ikke skal bekymre dig om andet end de ordrer, der kommer ind. Vi klarer alt det tekniske, og det betyder også, at du ikke skal begrænse dig eller lade dig afskrække af, at dine kompetencer ligger et andet sted.

Vores kunder har ét fællestræk: De er tilfredse

Hos Wireframe arbejder vi hver dag for, at vores kunder skal være glade og tilfredse. Derfor er vi også både glade for og stolte af, at et gennemgående fællestræk hos vores kunder er, at de er glade og tilfredse. Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot, og vores kunder er både tilfredse med det slutprodukt, de har fået, men også deres oplevelse af det samarbejde, de har haft med os.

Hvad får du, når du køber en webshop hos Wireframe?

Hos Wireframe er det helt centralt, at kvaliteten er i orden, når vi udvikler og designer webshops såvel som hjemmesider til vores kunder. Vi ved, at vores kunder stiller krav til det produkt, de får, og derfor gør vi os altid umage for, at vores slutprodukter bliver så gode som overhovedet muligt.

Når du køber en webshop hos Wireframe, vil den altid leve op til følgende krav:

Øg dit salg, hold åbent døgnet rundt, og nå et bredere publikum

En professionel hjemmeside indeholde en række funktionaliteter, herunder kan du se et udpluk af dem.

Hold åbent døgnet rundt

Din webshop holder aldrig lukket, og det vil sige, at kunder kan handle hos dig døgnet rundt. Som erhvervsdrivende handler det om at være der, hvor kunderne er, når de har brug for det, og det er du med en webshop. Selvom din webshop holder åbent døgnet rundt, behøver du ikke samtidigt at være på arbejde i døgndrift. Du kan blot tage dig af nattens ordrer, når du møder ind næste dag.

Nå et bredere publikum

Når du sælger dine varer online, kan du nå et bredere publikum, end hvis du kun henvender dig til dem, der har tid og mulighed for at komme ind forbi din forretning. Med en webshop udvider du dit kundesegment, og du vil derfor pludselig også kunne have kunder fra andre byer i et større omfang, ligesom du vil appellere til dem, der enten ikke gider, har tid eller lyst til at skulle i en fysisk butik.

Skab troværdighed

En professionel og veludviklet webshop skaber troværdighed hos kunderne. For mange kunder findes din virksomhed ikke, hvis ikke den findes online, og derfor er det afgørende at have en velfungerende webshop, hvis du vil være konkurrencedygtig. Når du har en troværdig webshop, sikrer du dig også, at kunderne er trygge ved at handle hos dig online.

Bliv synlig

Salg og succes handler om synlighed. Hvis kunderne skal handle hos dig, skal de vide, at du findes. Det gør de, hvis du har en webshop, som man let kan finde ved hjælp af Google. Det stiller selvfølgelig krav til, at din webshop er både brugervenlig og velfungerende, og det er netop det, vi hjælper dig med.

Fra indledende dialog til online hjemmeside: tre faser

Når du indgår i et samarbejde med Wireframe om en hjemmeside, vil processen fra start til slut strække sig over tre faser:

1. Vi skal kende din virksomhed og dine behov
I starten af processen aftaler vi et møde. Mødet kan foregå enten telefonisk eller fysisk, og det vigtigste formål med mødet er, at designeren skal sættes grundigt ind i både din virksomhed, målgruppe og andre centrale forhold. Derudover skal designeren høre mere om dine forventninger, idéer, tanker og forslag.
2. Vi udvikler din hjemmeside
Vi går i gang med at designe og udvikle din hjemmeside på baggrund af vores indledende møde. Undervejs i designprocessen vil du komme med feedback og godkende det arbejde, vi laver. På den måde sikrer vi os, at du bliver tilfreds med det slutprodukt, vi laver. Hvis du selv har tekst og billedmateriale, som skal fremgå af hjemmesiden, vil du typisk sende det til os på forhånd. Ellers udarbejder vi også dette materiale i fællesskab.
3. Din hjemmeside går online
Når du har godkendt det endelige udkast, sørger vi for, at hjemmesiden går online. I denne proces overdrager vi også både logins og videoguides til dig. Når vi er færdige på opgaven, og hjemmesiden er gået online, er ejerskabet over hjemmesiden nemlig ene og alene dit.

Læs mere om
Hjemmesider