fbpx

Sælg online med en
professionel webshop

Onlinesalget er kommet for at blive, og særligt i de seneste år har man set en helt eksplosiv vækst inden for onlinesalg. Derfor spiller en velfungerende og professionel webshop også en helt central rolle, hvis du vil tiltrække kunder og gøre din forretning attraktiv.

Hos Wireframe er vi eksperter i at udvikle køreklare webshops, så du let kan sælge dine varer online, uanset hvordan dine egne tekniske kompetencer er.
 • Webshop

  Foodexplore.dk

  Webshopløsning til virksomheden Foodexplore ApS, der sælger økologisk  Kombucha brygget på nordiske ingredienser. 

 • Webshop

  Spyttesten.dk

  Websiteløsning til virksomheden Spyttesten, der sælger COVID-19 kviktest til erhvervsdrivende feat Stig Tøfting 

 • Webshop

  Gensødesign.dk

  Webshopløsning til online salg af håndlavet møbler til boligindretning. 

Intet behov
for tekniske kompetencer

Intet behov for tekniske kompetencer

Du behøver ikke at have store og vidtrækkende tekniske kompetencer for at kunne sælge dine varer og produkter online. Wireframe designer og udvikler køreklare webshops, så du ikke skal bekymre dig om andet end de ordrer, der kommer ind. Vi klarer alt det tekniske, og det betyder også, at du ikke skal begrænse dig eller lade dig afskrække af, at dine kompetencer ligger et andet sted.

Hos Wireframe er vi eksperter i at udvikle køreklare webshops, så du let kan sælge dine varer online, uanset hvordan dine egne tekniske kompetencer er.

Hvis din webshop skal tiltrække kunder og gøre dem trygge nok til, at de tør handle online hos dig, kræver det, at din webshop fremstår både veludviklet og brugervenlig. Hos Wireframe er vi både veluddannede og erfarne webudviklere, og derfor er netop dét vores spidskompetence.

Her har vi allerede
Skabt digital succes

Her har vi allerede
Skabt digital succes

Vores tidligere arbejde taler det tydeligste sprog. Vi har derfor samlet et udvalg af vores tidligere cases, så du kan se, hvad vi kan. Hos Wireframe er vi både optagede af det æstetiske udtryk, funktionalitet og din virksomheds behov.

01 Zignifikant.dk

Websiteløsning til virksomheden Zignifikant ApS, der er specialister i automatisering og digitalisering af bogholderi og regnskab for revisionshuse.

02 Spyttesten.dk

Websiteløsning til virksomheden Spyttesten ApS, der sælger COVID-19 kviktest hjemmetest til erhvervsdrivende feat Stig Tøfting 

03 Mortennp.dk

Websiteløsning til personlig træner med fokus på online træningsprogrammer 

HVAD VIL DIN HJEMMESIDE ELLER WEBSHOP KOSTE?

Se din pris her

Hos Wireframe betaler du altid kun et engangsbeløb, og du vil altid være bekendt med beløbet, inden du siger ja tak til et samarbejde. Svar på fem hurtige spørgsmål i vores prisberegner, og få dit prisestimat allerede nu.

Hvad får jeg når jeg køber en Webshop

Hvad får jeg, når jeg
køber en webshops

Hos Wireframe er det helt centralt, at kvaliteten er i orden, når vi udvikler og designer webshops såvel som hjemmesider til vores kunder. Vi ved, at vores kunder stiller krav til det produkt, de får, og derfor gør vi os altid umage for, at vores slutprodukter bliver så gode som overhovedet muligt.

Når du køber en webshop hos Wireframe, vil den altid leve op til følgende krav:

Fra indledende dialog til online hjemmeside: tre faser

Når du indgår i et samarbejde med Wireframe om en hjemmeside, vil processen fra start til slut strække sig over tre faser:

1. Vi skal kende din virksomhed og dine behov

I starten af processen aftaler vi et møde. Mødet kan foregå enten telefonisk eller fysisk, og det vigtigste formål med mødet er, at designeren skal sættes grundigt ind i både din virksomhed, målgruppe og andre centrale forhold. Derudover skal designeren høre mere om dine forventninger, idéer, tanker og forslag.

2. Vi udvikler din webshop

Vi går i gang med at designe og udvikle din webshop på baggrund af vores indledende møde. Undervejs i designprocessen vil du komme med feedback og godkende det arbejde, vi laver. På den måde sikrer vi os, at du bliver tilfreds med det slutprodukt, vi laver. Hvis du selv har tekst og billedmateriale, som skal fremgå af webshoppen, vil du typisk sende det til os på forhånd. Ellers udarbejder vi også dette materiale i fællesskab.

3. Din hjemmeside går online

Når du har godkendt det endelige udkast, sørger vi for, at din webshop går online. I denne proces overdrager vi også både logins og videoguides til dig. Når vi er færdige på opgaven, og webshoppen er gået online, er ejerskabet over løsningen nemlig ene og alene dit.

Skræddersyet løsning

Vi designer unikke hjemmesider og webshops til alle vores kunder. Vi laver aldrig to ens produkter, og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds profil og behov.

Ingen binding

Når du køber en hjemmeside eller webshop hos Wireframe, forpligter du dig ikke til noget. Vi er 100 % gennemsigtige.

Fuldt ejerskab

Vi står for design og udvikling af din hjemmeside eller webshop, men du ejer den. Vi overtager ingen rettigheder.

Engangsbetaling

Når du køber en hjemmeside eller webshop hos Wireframe, betaler du én gang. Vi har ingen uforudsete eller skjulte gebyrer eller udgifter.

Klippekort

Ønsker du en ny funktion? Ændring i dit design? Du kan benytte vores klippekort til alle slags opgaver. Der ‘klippes’ kun den tid, vi bruger på opgaven, og din tid bliver opgjort ned til minuttet.

Hosting & support

Vi tilbyder også sikker og billig webhosting. Få 24 timers support på danske servere med daglig backup af dit website.

Google ads

Bliv vist i toppen af Googles søgeresultater. Her skal di kun betale for resultater, det vil sige, når nogen klikker sig videre til dit website eller konverterer til en kunde.

seo

Øg din online synlighed med søgemaskineoptimering (SEO) og få mere gratis trafik og flere konverteringer. Vi tilbyder Google optimering i vores klippekort pakker.

Prisberegner

Udfyld prisberegneren og modtag et estimeret prisoverslag på din nye hjemmeside eller webshop

hAR DU SPØRGSMÅL?

Tlf: 28 70 21 90

Tlf: 27 11 55 36

E-mail: kontakt@wireframe.dk

Din pris er næsten klar!
Udfyld nedenstående.
Derefter sender vi dit prisestimat til din e-mail med det samme.

WIREFRAME

Start projekt

WIREFRAME

Start projekt

Udfyld formularen med ønsker & behov til et nyt projekt, så vender vi tilbage hurtigst muligt og tager en uforpligtende snak med dig om dine muligheder

hAR DU SPØRGSMÅL?

Tlf: 28 70 21 90

Tlf: 27 11 55 36

E-mail: kontakt@wireframe.dk

WIREFRAME

E-mail: kontakt@wireframe.dk

tlf: +45 28 70 21 90

E-mail: kontakt@wireframe.dk

tlf: +45 28 70 21 90

CVR: 42104698