Warning/var/www/wireframe.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php308
Vores kunder - Her har vi allerede skabt digital succes
Vi hjælper virksomheder med at vinde digitalt

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies

Vores tidligere arbejde siger det bedst

Mød vores kunder

Vores tidligere arbejde taler det tydeligste sprog. Vi har derfor samlet et udvalg af vores tidligere cases, så du kan se, hvad vi kan. Hos Wireframe er vi både optagede af det æstetiske udtryk, funktionalitet og din virksomheds behov. 

Finansteam.dk hjælper deres kunder med finansiel rådgivning indenfor alle fagområder. Se deres nye website her.
Ny hjemmeside til CVX ventures, der investerer i danske vækstvirksomheder.
Læs mere om hvordan Retio ApS fik en brugervenlig og fremtidssikret hjemmeside.
Strandpromenaden repræsenterer et boligprojekt i Horsens, der omfatter 38 moderne lejligheder designet med særlig vægt på æstetik. Hver eneste
Ethan Partners er et nordeuropæisk Executive Search-firma, der er specialiseret i at finde de bedste talenter til og matche dem med virksomheder.
Humanbytes er leverandør af kunstig intelligens til sundhedssektoren i hele norden.
Ny hjemmeside til Danmarks største konference om digitalisering for revisorer og bogholdere. 
B2B webshop til virksomheden Nortech-Solutions, der hjælper erhvervsdrivende med at omstille sig til en mere grøn verden uden tab på bundlinjen.

Vores kunder har ét fællestræk: De er tilfredse

Hos Wireframe arbejder vi hver dag for, at vores kunder skal være glade og tilfredse. Derfor er vi også både glade for og stolte af, at et gennemgående fællestræk hos vores kunder er, at de er glade og tilfredse. Vi har 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot, og vores kunder er både tilfredse med det slutprodukt, de har fået, men også deres oplevelse af det samarbejde, de har haft med os.

Jens Kristian Krag

En behagelig og ærlig samarbejdspartner

Vi har i høj grad været tilfredse med samarbejdet. Drengene fra Wireframe har hele vejen igennem haft en professionel, behagelig og ærlig tilgang til opgaven. De har udarbejdet en skræddersyet løsning lige efter vores behov og ønsker. Vi har fået en ny hjemmeside, så vi fremover kan tage tage imod bestillinger online og på den….

Jacob Krøjgaard Borup

Hamrende dygtig og dedikeret til sit arbejde

Hjælpsom og hamrende dygtig, og service ud over det sædvanlige. Det er måske de udtryk, der bedst kan beskrive wireframe, og det de tilbyder.

Jeg vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der også har brug for at blive taget i hånden og hjulpet sikkert i havn på deres næste hjemmesideprojekt.

Helene Guckelberger

Jeg fik min hjemmeside lavet hos Wireframe.dk

Nicolai var fra første færd lyttende, åben og meget behagelig at sammenarbejde med.
At få nogen til at lave en hjemmeside er for mig meget personligt, det skal afspejle, hvem jeg er og hvad folk kan forvente. Det lykkedes Nicolai til fulde med. Han lyttede og hørte rent faktisk hvad jeg sagde.  Jeg har fået PRÆCIST det jeg ønskede – plus lige det` der ekstra.

Nej, det er ikke en selvfølge. Har før fået lavet 2 hjemmesider – det var en MEGET anden oplevelse.

Morten Graversen

Arbejder for din succes 24/7

Jeg har fået hjælp af Nicolai til at bygge webshopskolen.dk, og han har vitterligt knoklet for at lave siden I flere måneder. Han er gået LANGT over forventningerne, og har udøvet service og et produkt man slet ikke kunne forestille sig. Jeg har været i branchen I flere år, og har aldrig prøvet noget lignende….

Frederik Reenberg Simonsen

Eliten indenfor webudvikling

Wireframe har hjulpet med at udvikle vores nye hjemmeside. Hele processen igennem har de været proaktive og udvist utrolig knowhow, indenfor webudvikling. De kommer med idéer, rykker hurtigt og leverer til en utrolig god pris. Jeg henviser allerede kunder videre til Wireframe….

Mikkel Christensen

Hidtil bedste oplevelse med et webbureau

Jeg havde ingen anelse om hvor jeg skulle starte med alt dette web-halløj, men faldt over en annonce på FB og tænkte jeg ville tage kontakt.
Jeg blev taget så godt i mod, fik hurtigt svar på alle mine spørgsmål, og vi fandt hurtigt en enkel og pålidelig løsning til min hjemmeside! Tilmed til en super god pris 👍🏼 Nicolai som er min kontaktperson, arbejder hårdt og seriøst; han er utrolig nem at komme i kontakt med, og så er produktet han leverer 100% i orden!