Vi hjælper virksomheder med at vinde digitalt

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies

Vi drives af at se virksomheder vokse

Hos Wireframe er vores helt store drivkraft at se virksomheder vokse, og vi bidrager hver dag til, at erhvervsdrivende får succes med det, de laver. Vi hjælper ambitiøse erhvervsdrivende med at nå deres mål, hvad enten det er i form af en hjemmeside, markedsføring eller en køreklar og brugervenlig webshop.

Dine behov i centrum

Ærlige og gennemsigtige

Du har 100% ejerskab

Hardcore digitale nørder

Udannede webudviklere

Ingen bindinger hos os

nicolai palmkvist-medejer-wireframe

Nicolai Palmkvist

Head of Clients & marketing
mads-pedersen-medejer-wireframe

Mads Pedersen

Head of Web & Support

Kristoffer A.

Head of sales

En Wireframe er en skabelon

Måske du har undret dig over, hvad vores navn betyder? Hos Wireframe er vi digitale eksperter, nogle vil endda kalde os digitale nørder. Vi vægter vores faglighed højt, og derfor var der intet andet mere nærliggende end at lade os inspirere af vores faglighed, da vi skulle navngive vores virksomhed.

En wireframe er en skabelon, du tegner i den indledende fase, når du designer en hjemmeside eller webshop. Med en wireframe kan du gøre dine æstetiske idéer til virkelighed, inden du går i gang med at udvikle alt det tekniske bagom designet.

Vi tegner altid en wireframe, når en kunde sætter os på en opgave, og vores kunder har altid mulighed for at komme med feedback til wireframen, inden vi går i gang med at kode hjemmesiden.

Vores kunder har ét fællestræk: De er tilfredse

Hos Wireframe arbejder vi hver dag for, at vores kunder skal være glade og tilfredse. Derfor er vi også både glade for og stolte af, at et gennemgående fællestræk hos vores kunder er, at de er glade og tilfredse. Vi har 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot, og vores kunder er både tilfredse med det slutprodukt, de har fået, men også deres oplevelse af det samarbejde, de har haft med os.

Jens Kristian Krag

En behagelig og ærlig samarbejdspartner

Vi har i høj grad været tilfredse med samarbejdet. Drengene fra Wireframe har hele vejen igennem haft en professionel, behagelig og ærlig tilgang til opgaven. De har udarbejdet en skræddersyet løsning lige efter vores behov og ønsker. Vi har fået en ny hjemmeside, så vi fremover kan tage tage imod bestillinger online og på den….

Jacob Krøjgaard Borup

Hamrende dygtig og dedikeret til sit arbejde

Hjælpsom og hamrende dygtig, og service ud over det sædvanlige. Det er måske de udtryk, der bedst kan beskrive wireframe, og det de tilbyder.

Jeg vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der også har brug for at blive taget i hånden og hjulpet sikkert i havn på deres næste hjemmesideprojekt.

Helene Guckelberger

Jeg fik min hjemmeside lavet hos Wireframe.dk

Nicolai var fra første færd lyttende, åben og meget behagelig at sammenarbejde med.
At få nogen til at lave en hjemmeside er for mig meget personligt, det skal afspejle, hvem jeg er og hvad folk kan forvente. Det lykkedes Nicolai til fulde med. Han lyttede og hørte rent faktisk hvad jeg sagde.  Jeg har fået PRÆCIST det jeg ønskede – plus lige det` der ekstra.

Nej, det er ikke en selvfølge. Har før fået lavet 2 hjemmesider – det var en MEGET anden oplevelse.