fbpx

Vi drives af at se
virksomheder vokse

Hos Wireframe er vores helt store drivkraft at se virksomheder vokse, og vi bidrager hver dag til, at erhvervsdrivende får succes med det, de laver. Vi hjælper ambitiøse erhvervsdrivende med at nå deres mål, hvad enten det er i form af en professionel hjemmeside eller en køreklar og brugervenlig webshop.
 • Webshop

  Spyttesten.dk

  Websiteløsning til virksomheden Spyttesten, der sælger COVID-19 kviktest til erhvervsdrivende feat Stig Tøfting 

 • Hjemmeside

  Unoimage.dk

  B2B websiteløsning til virksomheden Unoimage A/S, der sælger økologiske, bæredygtige og certificeret tekstiler.

 • Hjemmeside

  Zignifikant.dk

  Websiteløsning til Zignifikant, der er specialister i optimering og digitalisering af bogholderier

 • Hjemmeside

  Digitalskolen.dk

  Digitaliseringsskolen.dk tilbyder kurser og uddannelsesforløb til revisionshuse

Mads Pedersen

Partner & medstifter

Nicolai Palmkvist

Partner & medstifter

Vi har passion for webdesign og derfor behøver du ikke at have det

Hos Wireframe har vi stor passion for webdesign, og vi gør os hver dag umage for at gøre vores kunder tilfredse og give dem en god oplevelse. Vores store passion betyder også, at du ikke behøver have samme passion. Wireframe er sat i verden for at supplere dig og dine kompetencer og interesser, så vi hver især kan gøre det, som vi er bedst til, og som vi finder mest interessant.

Bag Wireframe står to randrusianske iværksættere med stor erfaring og passion for det, vi laver. Vi er uddannede webudviklere, og vi arbejder med afsæt i både faglig viden, kompetencer og knowhow samt en stor mængde erfaring.

Vores virksomhed tog for alvor fart, da vi afsluttede vores uddannelser og gik fuldtids med Wireframe, og vi er i dag så heldige, at vi hver dag står op til det, vi brænder for. 

En wireframe
er en skabelon

Måske du har undret dig over, hvad vores navn betyder? Hos Wireframe er vi digitale eksperter, nogle vil endda kalde os digitale nørder. Vi vægter vores faglighed højt, og derfor var der intet andet mere nærliggende end at lade os inspirere af vores faglighed, da vi skulle navngive vores virksomhed.

En wireframe er en skabelon, du tegner i den indledende fase, når du designer en hjemmeside eller webshop. Med en wireframe kan du gøre dine æstetiske idéer til virkelighed, inden du går i gang med at udvikle alt det tekniske bagom designet.

Vi tegner altid en wireframe, når en kunde sætter os på en opgave, og vores kunder har altid mulighed for at komme med feedback til wireframen, inden vi går i gang med at kode hjemmesiden.

Skræddersyet løsning

Vi designer unikke hjemmesider og webshops til alle vores kunder. Vi laver aldrig to ens produkter, og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds profil og behov.

Ingen binding

Når du køber en hjemmeside eller webshop hos Wireframe, forpligter du dig ikke til noget. Vi er 100 % gennemsigtige.

Fuldt ejerskab

Vi står for design og udvikling af din hjemmeside eller webshop, men du ejer den. Vi overtager ingen rettigheder.

Engangsbetaling

Når du køber en hjemmeside eller webshop hos Wireframe, betaler du én gang. Vi har ingen uforudsete eller skjulte gebyrer eller udgifter.

Klippekort

Ønsker du en ny funktion? Ændring i dit design? Du kan benytte vores klippekort til alle slags opgaver. Der ‘klippes’ kun den tid, vi bruger på opgaven, og din tid bliver opgjort ned til minuttet.

Hosting & support

Vi tilbyder også sikker og billig webhosting. Få 24 timers support på danske servere med daglig backup af dit website.

Google ads

Bliv vist i toppen af Googles søgeresultater. Her skal di kun betale for resultater, det vil sige, når nogen klikker sig videre til dit website eller konverterer til en kunde.

seo

Øg din online synlighed med søgemaskineoptimering (SEO) og få mere gratis trafik og flere konverteringer. Vi tilbyder Google optimering i vores klippekort pakker.

Start projekt

Udfyld formularen med ønsker & behov til et nyt projekt, så vender vi tilbage hurtigst muligt og tager en uforpligtende snak med dig om dine muligheder

hAR DU SPØRGSMÅL?

Tlf: 28 70 21 90

Tlf: 27 11 55 36

E-mail: kontakt@wireframe.dk

WIREFRAME

Start projekt

WIREFRAME

Prisberegner

Udfyld prisberegneren og modtag et estimeret prisoverslag på din nye hjemmeside eller webshop

hAR DU SPØRGSMÅL?

Tlf: 28 70 21 90

Tlf: 27 11 55 36

E-mail: kontakt@wireframe.dk

Din pris er næsten klar!
Udfyld nedenstående.
Derefter sender vi dit prisestimat til din e-mail med det samme.

WIREFRAME

E-mail: kontakt@wireframe.dk

tlf: +45 28 70 21 90

E-mail: kontakt@wireframe.dk

tlf: +45 28 70 21 90

CVR: 42104698