Vi drives af at se virksomheder vokse

Hos Wireframe er vores helt store drivkraft at se virksomheder vokse, og vi bidrager hver dag til, at erhvervsdrivende får succes med det, de laver. Vi hjælper ambitiøse erhvervsdrivende med at nå deres mål, hvad enten det er i form af en professionel hjemmeside eller en køreklar og brugervenlig webshop.

Måske du har undret dig over, hvad vores navn betyder? Hos Wireframe er vi digitale eksperter, nogle vil endda kalde os digitale nørder. Vi vægter vores faglighed højt, og derfor var der intet andet mere nærliggende end at lade os inspirere af vores faglighed, da vi skulle navngive vores virksomhed.

En wireframe er en skabelon, du tegner i den indledende fase, når du designer en hjemmeside eller webshop. Med en wireframe kan du gøre dine æstetiske idéer til virkelighed, inden du går i gang med at udvikle alt det tekniske bagom designet.

Vi tegner altid en wireframe, når en kunde sætter os på en opgave, og vores kunder har altid mulighed for at komme med feedback til wireframen, inden vi går i gang med at kode hjemmesiden.

1. Vi har faste, lave priser: Vores priser er rimelige, og det er vigtigt for os, at professionelle hjemmesider og webshops ikke kun er forbeholdt de helt store virksomheder og forretninger. Du betaler et engangsbeløb, og vi lokker dig ikke i nogen fælder med skjulte gebyrer eller uforudsete regninger.

2. Vi har stor erfaring og tilfredse kunder: Vi har arbejdet i branchen i flere år, og vi har stor erfaring med både webudvikling, men også med at gøre vores kunder tilfredse. Vores kunder har honoreret os med 5 ud af 5 mulige stjerner på Trustpilot, og det er vi både stolte af og ydmyge overfor.

3. Dine behov og ønsker i centrum: Vi designer altid hjemmesider og webshops med afsæt i dine ønsker, tanker, idéer og behov. Du får altid et skræddersyet produkt, og vi spiser dig ikke af med en standardløsning.

4. Du får et hurtigt website: Det er afgørende for dig, at din hjemmeside eller website er hurtig. Det sikrer nemlig den bedste brugeroplevelse for dine kunder og dermed også den største tilfredshed. Vi er leveringsdygtige.

5. Du ejer din hjemmeside/webshop: Når vi er færdige med at udvikle din webshop eller hjemmeside, overdrager vi den 100 % til dig, og det betyder, at du har alle rettigheder og det fulde ejerskab.

Vi har passion for webdesign, og derfor behøver du ikke at have det

Hos Wireframe har vi stor passion for webdesign, og vi gør os hver dag umage for at gøre vores kunder tilfredse og give dem en god oplevelse. Vores store passion betyder også, at du ikke behøver have samme passion. Wireframe er sat i verden for at supplere dig og dine kompetencer og interesser, så vi hver især kan gøre det, som vi er bedst til, og som vi finder mest interessant.

Østjyske iværksættere / Arkitekterne bag din digtale succes

Bag Wireframe står to aarhusianske iværksættere med stor erfaring og passion for det, vi laver. Vi er uddannede webudviklere, og vi arbejder med afsæt i både faglig viden, kompetencer og knowhow samt en stor mængde erfaring.

Vores virksomhed tog for alvor fart, da vi afsluttede vores uddannelser og gik fuldtids med Wireframe, og vi er i dag så heldige, at vi hver dag står op til det, vi brænder for. Det er afgørende for os, at vi udvikler hjemmesider og webshops, der er både velfungerende og har et professionelt udtryk, mens det er mindst lige så vigtigt for os, at vores kunder er trygge, og at de er tilfredse med den oplevelse, de får, når de samarbejder med os.

Wireframe.dk hjemmesider og webshop
Wireframe.dk hjemmesider og webshop
Vi er

Under ombygning

Vi arbejder på at udvikle denne side